Udgivet i Mad & Opskrifter d.
12. april 2010

Malene Koudahl og dagens opskrift: Brownies

Brownies smager simpelthen bare super godt, og især når de er sådan rigtig godt svampede og tunge, og smager dejligt af chokolade.

Sådan en bradepande med brownies har nu engang en tendens til at forsvinde temmelig hurtigt, og så er det bare med at komme igang igen med bagningen.

Opskriften giver ca. 38-40 stykker

200 g smør
200 g mørk chokolade
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
150 g hakkede hasselnødder

Æg og sukker piskes godt sammen til det bliver tykt og får en hvidlig farve. Smørret smeltes i en lille gryde sammen med chokoladen som er hakket i mindre stykker.

Bland mel, kakao og hakkede hasselnødder let sammen, og bland det i æggemassen. Når smør og chokolade er kølet af, blandes det i dejen som røres sammen med let hånd.

Hæld dejen i en smurt bradepande og bag kagen i ovnen ved 175 grader i 35-40 minutter.

Når kagen er kølet tilpas af, skæres den i små kvadrater som passende kan overtrækkes med mørk chokolade hvis man har lyst.

 

Af /
Næste indlæg