In Mad & Opskrifter on
2. juni 2012

Fuglereder med jordbær og flødeskum

Så er det blevet jordbærtid……juubbiiii, der findes ikke noget bedre end at sidde og guffe friske, røde, søde jordbær.

Disse jordbær var lige blevet sat op i frugtafdelingen i det lokale supermarked, da vi kom forbi – så der kom lige en bakke ned i indkøbskurven, perfekte til en forsommer-dessert når måneden nu siger juni.

Bærrene er dejlig søde, og gav mig inspiration til denne dessert som er meget nem og hurtig at lave og kan varieres med forskellig frisk frugt, afhængig hvad der er tilgængeligt. Friske hindbær, brombær eller ferskner kan også sagtens bruge til denne dessert.

Giver 6 fuglereder

6 marengs-fuglereder
1/4 l piskefløde
200 gr friske  jordbær
Lidt sukker

Her er  jordbærrene blevet skåret i skiver, og har fået et let opkog med ca. 1 spsk. sukker så det bliver til en tynd jordbærsirup.

Pisk fløden til skum, pas på at det ikke bliver alt for stift og fordel flødeskummet i de 6 marengsbunde.

Forsigtigt fordeles nogle af jordbærrene ovenpå flødeskummet, og der fordeles lidt jordbær-sirup over fuglerederne.

Se andre indlæg:

Previous Post Next Post

Leave a Reply