Udgivet i Mad & Opskrifter d.
27. juli 2012

Små, hurtige pizzaer

Der er nok andre som har “opfundet” denne opskrift før mig, men det var egentlig hyggeligt nok at lave disse små pizzaer.

Ud fra konceptet – varm sommerdag, orker ikke at spise det helt store måltid, så var det bare at gå på opdagelse i køleskabet og diverse køkkenskabe. Det kom der så disse små pizzaer ud af.

Ingredienslisten består af 2 pitabrød, en portion tomatpassata (flydende tomatkoncentrat), 4 store skiver spegepølse samt en god håndfuld revet ost.

Fyldet kan varieres i det uendelige, afhængigt af hvad der findes i køkkenet – friske tomater, peberfrugter, champignoner, skinke osv.

Halver pitabrødene på den lange side, så du får du flade bunde ud af hvert pitabrød.

Læg bundene med den bløde side opad, fordel tomatpassata på hver af bundene.

Skær spegepølseskiverne i mindre stykker og fordel dem på bundene.

Drys revet ost over de små pizzaer.

Bages i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. til osten er smeltet og blevet gylden.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar