Udgivet i Mad & Opskrifter d.
27. april 2014

Hjertemuffins med marcipan og hindbær

Muffins med hindbaer og marcipan
Muffins er noget af det nemmeste og hurtigste at bage, og så er der masser af muligheder for at ændre fyldet alt efter sæson og humør. Med en bakke friske hindbær – spanske, som smagte suverænt godt og en portion marcipan så var der ikke lang vej til at det skulle være mufiins med hindbær og marcipan. To ting som også passer godt sammen, hindbærrenes friskhed og syrlighed er godt modspil til marcipanens fedme.

Kagerne bliver meget lette og luftige, de vil fint kunne bruges som dessert og serveres med en klump kold vanilleis. Hvis de skal spises som de er, kan du pynte dem med glasur. Jeg har valgt her bare at lade dem fremstå helt enkle og friske, men en anden gang kunne jeg godt finde på at lægge en glasur ovenpå eller smelte noget hvid chokolade og komme over kagerne.

Denne portion giver ca. 12 hjertemuffins:

150 gr flydende smør
150 gr hvedemel
100 gr sukker
3 æg
1 spsk bagepulver
1 spsk vanillesukker
100 gr marcipan
100 gr friske hindbær

Start med at piske smør og sukker godt sammen til en lys og luftig masse, tilsæt æggene et efter et, pisk godt mellem hver.

Riv marcipanen på den fine side af rivejernet.

Tilsæt mel, bagepulver, vanillesukker sammen med marcipanen. Lige til sidst vendes de friske hindbær forsigtigt i dejen, pas på ikke at mase hindbærrene.

Fordel dejen i hjerteformede kageforme, bages ved 180 grader i ca. 15-18 minutter.

 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar