Udgivet i Mad & Opskrifter d.
21. marts 2015

Sommerlig tomatsalat

Tomatsalat
En nem og helt enkel frokost eller tilbehør til aftensmaden er en italiensk tomatsalat, og hvad bedre end at bruge de friske solmodne tomater som det myldrer med for tiden. Det er en supernem ret som vi ofte spiser her i huset, og det tager ikke særlig lang tid at tilberede denne friske appetizer.

Italienerne spiser denne ret som antipasta, det vil sige som en forret og om sommeren er den rigtig god fordi den både giver væske samt salt til kroppen, som normalt hurtigt kan blive en mangelvare i den italienske sommervarme.

Til 2 personer skal der bruges en god håndfuld cherrytomater og en frisk mozzarella på 125 gr – svarer til de almindelige små pakker med mozzarella som kan købes i de fleste supermarkeder.

Halver tomaterne, og skær mozzarella i tern. Fordel på en tallerken og drys olivenolie samt friskkværnet peber over.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar