Udgivet i Mad & Opskrifter d.
23. marts 2016

Lav påskeæg på pinde

Tre ideer til hjemmelavede påskeæg som i kan lave derhjemme. Hjemmerullede chokoladeæg med lækkert marcipanfyld er en hyggelig påsketradition. Børnene vil elske at være med, når der skal blandes og smages til.

En hyggelig og god tradition som hele familien kan være med til, store som små. Her handler det om at være sammen og bare hygge sig.

Hindbær, citron og lakridspåskeæg

200 g Odense Marcipan
Skal af 1/4 citron
En halv tsk. lakridspulver
100 g hvid chokolade til overtræk
Frysetørret hindbær og citronskal til pynt.

Ælt marcipan sammen med citronskal og lakridspulver. Del marcipanen i 8 lige store stykker og tril til æg.Overtræk med smeltet, tempereret hvid chokolade og pynt med hindbær og citronskal.

Påskeæg med hyldeblomst

250 g Odense Marcipan
En kvart dl hyldeblomstdrik, koncentreret
Flormelis
Hvid chokolade til overtræk
Farvet glasur og krymmel til pynt

Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstsaft og lidt flormelis. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel.

Påskeæg med karamel krokant
120 g sukker
100 g mandler
200 g Odense Marcipan
100 g Mørk Chokolade

Smelt sukker og tilsæt 100 g mandler. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.
Ælt marcipan sammen med krokant (gem gerne lidt til pynt). Del marcipanen i 8 lige store stykker og tril til æg.
Overtræk med smeltet, tempereret mørk chokolade og drys med krokant.

Opskrifterne er fra Odense Marcipan – se flere opskrifter på www.odense-marcipan.dk

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar