Mig og min computer

Deler du også madbilleder på sociale medier ?

Jeg skal blankt erkende at jeg ofte og gerne deler mine madbilleder på de sociale medier fordi at jeg synes at det er sjovt. Det kan enten være i en opskrift på bloggen her eller som et billede på Instagram eller Facebook, hvis jeg gerne vil vise et billede af en ret som bare var vellykket og smagte fantastisk. Eller måske det er noget som absolut ikke lykkedes som jeg havde forestillet mig at det skulle blive.

Madbilleder er blevet utroligt populære på de sociale medier, som oftest er fotografen en kvinde. Men der findes også flere og flere mænd som gerne viser deres kulinariske kreationer frem, eller i hvertfald deres interesse for mad, men kvinderne er stadig i overtal på det punkt.

Hvorfor gør jeg det så ?

Godt spørgsmål, jeg gør det fordi jeg synes at det er sjovt men også fordi at jeg gerne vil dele mine opskrifter og oplevelser med madlavningen. Så kan det jo også bruges som et arkiv eller kogebog over de opskrifter og retter som jeg har fundet på, eller min erfaringer med andre opskrifter.

Her er der ikke noget med at det hele skal være stylet og bare se fantastikt ud, der skal også være plads til kiksere eller når en opskrift ikke lige gav det resultat som jeg drømte om. Der skal være plads til både de pæne retter men også dem som ikke ser så kønne ud, blandt andet vandbakkelser som mest af alt ligner en portion små fladbrød – men så er det prøvet og bedre held næste gang.