Glimt fra hverdagen

Søndag i ZOO

En søndag i Zoologisk Have mens vejret er godt, er ikke så tosset.

Som sagt var vejret godt, det var også hvad vejrudsigten har lovet op til weekenden så det var noget med at krydse fingre og håbe på at det holdt – og det gjorde det.

Søndag formiddag gik turen så mod Zoologisk Have i København, det er nok en 10-15 år siden at jeg sidst har været her. Har læst om de mange nye ting som er blevet bygget men er bare aldrig kommet afsted, så nu var det endelig tid.

Der var også rigeligt at udforske – blandt andet det nye anlæg Den arktiske ring med isbjørnene og fugle fra de arktiske egne. Flot anlæg og meget mere udendørsareal til isbjørnene, herunder selvfølgelig også legeplads og legetøj.

Turen gik videre forbi de to legesyge bjørneunger og hen til byggepladsen som senere skal rumme et stort rundt område til pandaer. Bliver spændende at se det færdige resultat.

Abehuset stod på besøgslisten over steder som skulle ses og det er her de små fine aber holder til.

Så gik turen ellers rundt til de forskellige huse og områder, for til sidst at slutte dagen på savannen i selskab med næsehorn, giraffer, antiloper og ikke mindst flodhestene. Sidstnævnte som lige fik taget sig en eftermiddagslur da vi kom forbi.

Efter de mange skridt rundt i haven, var det blevet tid til en is og til at hvile fødderne. Herefter gik turen hjemad, efter en god dag med masser af gode dyre-oplevelser.