Udgivet i Blogging d.
20. februar 2016

Så kan du bruge flere konti på samme Instagram

Idag opdagede jeg en glædelig nyhed, ikke noget stort og revolutionerende men en lille finesse som har været savnet og helt sikkert vil gøre dagligdagen lettere for mig, og ikke mindst for de mange som har flere Instagram-profiler.

Endelig har Instagram nemlig fået udviklet en funktion så vi kan administrere flere konti fra en og samme bruger. Det har været længe undervejs og meget savnet. Tidligere var det nødvendigt at logge ud af en profil for derefter at skulle logge ind på en anden profil, hvis du nu skulle være så besværlig at have oprettet flere Instagram-profiler.

Jeg kan hurtigt ved at tælle lidt på fingre, komme op på de 5 – 6 Instagram-profiler som jeg indtil videre har oprettet. Det har været noget besværligt at skulle skifte manuelt imellem profilerne for lige at poste et billede eller følge med i hvad de andre postede af billeder. Derfor var en udskiftet mobil et godt alternativ til min primære mobil, så kunne jeg da ihvertfald opdele mine Instagram-profiler på de to telefoner. Hvilket så har fungeret ok, men stadig været besværligt.

Men nu er der heldigvis nogle kloge hoveder som endelig har set lyset og gerne vil hjælpe os Instagram-profil nørder, der absolut skal være på tværs af deres tidligere noget ensporede opfattelse af hvordan Instagram skal bruges.

Her finder du en vejledning til hvordan du tilføjer flere profiler til din Instagram:

  1.  Åbn Instagram app’en på din mobil
  2. Log ind med dit brugernavn og password. Bare vælg en af dine profiler, du kan altid skifte senere.
  3. Klik på din profil i nederste højre hjørne
  4. Klik på ”Indstillinger” øverst til højre
  5. Rul ned til efter ”Om” og tryk på ”Tilføj konto” helt i bunden af skærmen
  6. Log ind med din anden Instagram-profil
  7. Gentag ovenstående hvis du har flere konti, du gerne vil administrere. Vær opmærksom på at du kun kan tilføje 5 profiler.

Når du vil skifte mellem dine profiler, klikker du på profilnavnet øverst under profilen i den blå bjælke. Herefter kommer en dropdown liste med de profiler som du har tilføjet – nemt og enkelt.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar