Udgivet i Boghjørnet d.
7. december 2010

Gode ideer til julegaver – strikkebøger

Julen står for døren og det store ræs med indkøb af julegaver er så småt ved at gå igang. Du har måske allerede skrevet en lang liste med ting som du ønsker dig – hvis ikke kan du nok nå det endnu, her får du nogle gode ideer til et par rigtig gode bøger om strik som måske kunne være et godt bud på alletiders julegave.

Det er bøger som jeg selv synes er supergode og meget anvendelige, både når det gælder at strikke modellerne men såmend også som opslagsbøger til inspiration eller hvis der lige er et mønster som ikke helt sidder i fingrene, så er det rart lige at kunne hive f.eks Politikens Strikkebog frem fra reolen og få genopfrisket hvordan det nu er der skal strikkes.

Så læs med og se om du kan blive inspireret.

Dejlig bog fra Lene Holme Samsøe med mange flotte opskrifter på tøj til dig.Her finder du opskrifter på feminine trøjer og tilbehør, der er noget for enhver smag og alder – alt sammen med med sjove og fine små detaljer eller helt enkelt hvis det er det du ønsker.

Bogen kan bestilles ved at klikke på linket Feminin strik

Der skal også være noget for børnene, og det er der så absolut i denne bog med en række supergode opskrifter på tøj til børn.Lad børnene være med til at vælge modellen og hvilken farve det skal strikkes i, de vil bare synes at det er alletiders.

Bogen er skrevet af Lene Holme Samsøe og kan bestilles ved at klikke på linket Kæk og klassisk børnestrik

Alletiders bog for dig som elsker at strikke eller gerne vil lære at strikke, er du begynder er bogen den helt rigtige når det gælder om at lære de grundlæggende masker og teknikker indenfor strikning.Hvis du er mere øvet er det en god bog når nye mønstre og teknikker skal udforskes, eller som et godt opslagsværk.

Bogen kan bestilles ved at klikke på linket – Politikens Store Strikkebog

Rigtig god bog når der skal strikkes til de mindste i familien, bogen indeholder 40 opskrifter på alt lige fra små fine trøjer, huer, bukser, hagesmække til sokker og supersøde babytæpper.Opskrifterne er nemme at gå til og her kan alle være med.

Bogen er skrevet af May Langhelle og kan bestilles ved at klikke på linket – Blød begyndelse

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar