Udgivet i Boghjørnet d.
10. juni 2014

Lav marengs med Marengspigernes bagebog

image_21452
For ikke så lang tid siden drejede det sig om at lave smarte og sjove cupcakes, de små popcakes på pinde og farverige macarons med lækkert fyldmen det er allerede passé. Nu er det marengs som er in – og ikke bare hvilke som helst marengs, niksen nu skal det være marengs i alle regnbuens farver og med spændende smagsnuancer.

Hvis du ikke har prøvet at lave marengs før, så lad marengspigerne hjælpe dig på vej med deres inspirerende opskrifter som er enkle og nemme at forstå.

Marengspigernes bagebog indeholder opskrifter på kys, sommer- og vinterdesserter, gaveidéer, tips og teknikker og meget mere. Alle opskrifterne er illustreret med de smukkeste, farverige fotos, der bare giver lyst til at gå i køkkenet.

Lav de flotteste håndlavede marengs med denne indbydende bog, der gør det at lave marengs til noget helt overskueligt og enkelt, marengs er ellers noget som ofte kræver et par forsøg før at de lykkes. Bogen giver også et frisk pust, samt mere moderne og farverige indgangsvinkler til klassiske marengsopskrifter.

Du kan læse meget mere om bogen på http://www.turbineforlaget.dk/shop/kogeboeger/kogeboeger/marengspigernes-bagebog/

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar