Udgivet i Boghjørnet d.
5. oktober 2018

Sommerfugle klanen

Jeg kendte intet til forfatteren da jeg begyndte at læse denne bog. Men valget af bogen faldt på forsiden, som jeg syntes så interessant ud og virkede lidt spændings- og krimi-agtig. Jeg har en forkærlighed for krimier, så denne så ud som om at der ville ske noget, og det gjorde der så ihvertfald.

Efter en start, hvor man som læser sidder lidt og tænker – hvor fører det her hen, så skifter scenariet hurtigt og der er spænding på med det samme. Et ønske scenarie for en læser, så det lovede godt – det spændende er jo altid om forfatteren kan holde tempoet og niveauet i resten af bogen. Da jeg ikke havde noget forkendskab til forfatteren Troels M. Palshof, så var det bare at klø på med læsningen og det var nu heller ikke et problem.

Sommerfugleklanen – Pavens yndling, er en bog som holder spændingen fra start til slut. Undervejs opbygges med handlingens 3 hovedpersoner, en forventning om at der sluttes med den helt store afsløring. Der dukker hele tiden nye aspekter op i handlingen om de 2 agenter Tristan og Clara, som normalt danner makkerpar i deres politi-arbejde og som nu bliver involveret i deres største efterforskning nogensinde hvor der hele tiden dukker noget med sommerfugle op. Sammen med deres administrative hjæper Elsa, bliver de et stærkt efterforskningsteam som kommer ud i nogle meget intense situationer.

Bogen kan købes hos Bogreolen på linket – Sommerfugleklanen – Pavens yndling

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar