Udgivet i Gode ideer og tips d.
19. maj 2018

Skab dit personlige soveværelse

Soveværelset er et af de absolut vigtigste rum i dit hjem. Det er her, du kan lade op efter en lang dag og få ny energi til den næste. Derfor er det vigtigt, at du indretter rummet, så det både har en hyggelig og afslappende atmosfære og samtidig dækker dine behov.

Når du skal indrette soveværelset, er god komfort i højsædet, men der er også brug for detaljer, som kan give rummet en hyggelig og personlig stemning. Derfor er det en god idé at indrette dit soveværelse med møbler og dekoration, som dækker de funktionelle behov, er i god kvalitet og har et flot design.

Det vigtigste møbel er naturligvis sengen. Vælg din seng med omhu – den skal både være komfortabel og passe perfekt til dig, så du opnår en god nattesøvn. Samtidig skal designet passe ind i din personlige stil og matche resten af indretningen.

Ved siden af sengen er et sengebord praktisk. Her kan du opbevare magasiner, bøger og andre ting, du har brug for at have inden for rækkevidde, når du skal geare ned. Du kan både få åbne og lukkede sengeborde, så det er op til dig og dine behov, hvilken løsning der passer bedst ind i dit soveværelse.

Har du ikke behov for særlig meget opbevaringsplads ved sengen, kan du overveje en væglampe med hylde, hvor der lige er plads til at lægge din bog, et par briller eller din telefon. En væglampe er generelt superlækker at have ved siden af sengen. Den kan bruges, når du læser, eller blot som en blød belysning, før du skal sove, eller når du står op.

For at give soveværelset en rolig og afslappende atmosfære, bør du overveje, hvilke og hvor mange farver du vil implementere i rummet. Sørge også for, at du ikke overdekorerer med små nips, som kan forstyrre øjet og skabe uro. Samtidig må rummet heller ikke blive koldt og kedeligt, så du mister glæden ved at opholde dig der. Vælg derfor farver, der gør dig afslappet og giver dig velvære. En nem måde at implementere farverne er i form af bløde tekstiler, eksempelvis puder, plaider og sengetæpper. Disse items tilfører en hyggelig stemning og giver dit soveværelse et gennemført udtryk.

Mangler du inspiration til dit soveværelse? Så er du velkommen til at besøge et af vores bolighuse eller kigge forbi ilva.dk allerede nu.

Tempur Stay, boksmadras, 180 x 200, 37.997,-
Pop sengebord, D40 x H51, 999,-
Solo sengebord, H27 x L32 x B26, 329,-
Job væglampe, D13,5, 799,-
BALL Wall væglampe, H50 x L17,5 x B22, 1.499,-
Cover 2 stk. Gavlpuder, H60 x L90, 998,-
Persea gavlpude, H60 x L60, 399,-
Petunia sengetæppe, B180 x L260 / B245 x L260, 799,- / 999,-
Luna sengetøj, L200 x B140 / L220 x B140, 299,- (2 for 499,-)

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar