Udgivet i Mad med mere d.
25. april 2015

Hjemmebagt brød er nu det bedste

Så er der bagt brød til næste uge – et stort rugbrød og et ciabattabrød. Ciabattabrødet lever nok ikke så længe, men så må der bare bages igen. Det er nu dejligt med et stykke hjemmebagt, lunt brød med smør, så det forsvinder hurtigt.

Med hensyn til rugbrødet så varer det noget længere, for det her er rimelig drøjt i det men samtidig har det en blød konsistens. Selv et par skiver af rugrødet lægger en meget god bund, så det holde rmeget godt.

RugbroedJeg er ikke så god til det med surdej, og slet ikke når det gælder rugbrød så jeg har valgt den lettere løsning med en købt færdigblanding. Det er supernemt, tager ikke så lang tid – rugbrød tager jo altid lang tid så det er helt ok. Og når rugbrøds-bagningen kan kombineres med at bage franskbrød så passer det helt – kan lige så godt udnytte tiden og ovnvarmen.

Til rugbrødet bruger jeg oftest en rugbrødsblanding fra Netto – Bagerens solsikkerugbrød, som udover at prisen er fornuftig (9 kroner !!!) så giver det et brød som passer i vores smag. Ikke for tungt og ikke for kompakt. Jeg har prøvet andre blandinger, ikke altid med det bedste resultat men denne er den som vi helst foretrækker hvis vi kan komme afsted med det.

Rugbroed-poseLige nu dufter køkkenet dejligt af hjemmebagt brød, og jeg nyder det.

Broed

Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar