Udgivet i Skriblerier om strik d.
17. juni 2016

Kurve til garn og strikketøj

Som strikker, har jeg hele tiden gang i flere projekter på en gang – til stor frustration for min mand som ikke helt kan forstå hvorfor jeg ikke bare kan afslutte et projekt før jeg starter et nyt. Det kan jo ikke være så svært…. Men det er ikke lige helt så let, når ideerne hele tiden kommer myldrende og de skal jo naturligvis afprøves. Dertil kommer at nogle af projekterne passer til at sidde med foran fjernsynet, uden de store indviklede mønstre som kræver konstant opmærksomhed.

Nogle gange er der ganske enkelt bare brug for et strikketøj hvor det går frem og tilbage eller rundt og rundt. Andre gange skal det være et projekt med masser af spræl og sjov i, der skal være noget for enhver situation og humør. Derudover har jeg spredt strikkeprojekter udover hele hjemmet, for hvis nu strikkelysten kommer over mig så må jeg have et sæt pinde med tilhørende garn indenfor rækkevidde.

Som oftest bliver projektet lagt ned i en plasticpose og transporteret rundt, men i længden bliver det for besværligt og projektet vokser med tiden ud af posen.

Så hvorfor ikke lave sin egen strikkekurv som kan tages med rundt herhjemme, disse er hæklet med stofgarn – zpagettigarn så det går rimelig hurtigt, selvfølgelig helt afhængig af hvor stor kurven skal være.

Strikkekurv

Af /
Tidligere indlæg Næste indlæg