Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Muffins med ribs og kokos
Malene
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
12
muffins
Ingredienser
250
gr
friske ribs (frosne kan også bruges)
1
æg
50
ml
flydende stegemargarine
175
gr
flødeost med kokos (eller en almindelig flødeost og 50 gr kokos)
0,5
dl
mælk
250
gr
hvedemel
120
gr
sukker
1,5
tsk
vanillesukker
1,5
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Skyl ribs, og brug evt. en gaffel til at få ribs'ene af stilkene. Sørg for at ribs'ene er dryppet godt af i en si.
Bland vanillesukker i sukkeret, og pisk sammen med ægget til en tyk og cremet konsistens. Tilsæt friskost, mælk og stegemargarine og rør godt sammen.
Vend bagepulver i melet og kom det i dejen lidt efter lidt. Til sidst vendes ribs forsigtigt i dejen.
Brug to spiseskeer til at fordele dejen i muffinsforme, formene skal være ca. 3/4 fyldte med dej.
Bages i ovnen ved 180 grader i 20-25 grader, til de er gennembagte og har fået en sprød top.