Bland smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et efter et, og rør godt imellem hver.
Tilsæt melet, gerne i mindre portioner skiftevis med 1 dl mælk og citronsaft. Rør godt sammen.
Til sidst tilsættes bagepulveret, og det hele blandes godt sammen. Del dejen i 2 portioner i hver sin skål. Den ene portion sætte stil side til senere, i den anden fordeles kakaopulver og dl mælk, bland godt sammen så al kakao er vend godt rundt i dejen.
I en smurt randform, fordeles først halvdelen af den lyse dej, herefter kakaodejen og til sidst resten af den lyse dej.
Sæt kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45-50 minutter, indtil kagen er gennembagt.
Lad kagen køle og vend den forsigtigt ud af formen på et stort fad. Hvis du har lyst kan du pynte den med glasur eller smeltet chokolade.
Som det nok ses af billederne, havde jeg lidt problemer med at få kagen ud af formen – den sad lidt fast i kanten. Så husk at smøre formen grundigt, det er så ærgeligt at stå med en kage som går i stykker fordi den ikke vil ud af formen.