Start med at pille skallen af løget og hak det fint, vask champignoner , skær roden fra og skær champignonerne i skiver.
Steg løg og champignoner i en gryde med olie, til løgene er gyldne og champignonerne har taget farve.
Pres saften af citronerne og kom det i gryden med champignoner.
Åben de to dåser med tomatkoncentrat og kom dem op i gryden sammen med fløden.
Rør godt rundt så at det hele bliver blandet godt sammen.
Sæt en gryde med vand i kog, og kog pastaen i følge anvisninger på pakken, men det er som regel 2-3 minutter når det er frisk pasta. Hvis du bruger tørret pasta skal de koges i 15-18 minutter.
I et ildfast fad lægges først et lag tortellini, herefter fordeles tomatsovsen henover. Så endnu et lag pasta og til sidst et lag tomatsovs.
Drys med revet parmesanost.
Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter indtil osten er blevet gylden og sprød.