Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Sommerlig ferskenkage
Kagen er nem at tilberede, derudover er kagen let og luftig. Smagen af sommer og sol.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
45
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret
Dessert
Antal
6
personer
Ingredienser
3
friske ferskener
125
gr
smør
1
æg
2
dl
mælk
220
gr
hvedemel
150
gr
sukker
1
tsk
bagepulver
1
tsk
vanillesukker
70
gr
marcipan
Sådan gør du
Halver ferskener, fjern stenen og skær de halverede ferskener i tynde både.
Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål sammen med sukker og vanillesukker. Rør til smørret er blødt og hvidt.
Tilsæt æg, og rør godt. Herefter tilsættes mel, bagepulver, mælk og groftrevet marcipan. Det hele røres godt sammen.
Fordel dejen i en smurt springform, og fordel ferskenskiverne rundt i dejen.
Baag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45 - 50 minutter, til den har en gylden overflade.
Keyword
fersken, ferskenkage, kage