Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål, blandes med sukker til det ligner groftrevet ost.
Tilsæt æggene, 1 af gangen og rør godt imellem hver.
Bland bagepulver i melet, og tilsæt til dejen sammen med mælken. Rør godt sammen så der ikke er klumper.
Fordel dejen ligeligt i 3 skåle og tilsæt en pastafarve til hver af dejportionerne. Her er der brugt en mængde farve der svarer til det yderste af skaftet på en teske. Start evt. med at tilsætte et par dråber farve, alternativt brug en tandstik til dosering. Hvis der ønskes en kraftigere farve, tilsættes lidt mere farve indtil du får den ønskede farve.
Med en teske fordeles den lilla dej i muffinsformene. For at give bedre støtte til papirformene så dejen ikke flyder ud under bagning, er papirformen sat indeni en silikoneform.
Fortsæt herefter med den blå dej, og fordel hvad der svarer til en stor teske dej i hver muffinform.
Til sidst fordeles den lyserøde dej i formene.
Muffinsene bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 20 - 25 minutter, til de lige er blevet gyldne på toppen.