Kom sukkeret i en gryde og varm op ved høj varme til det karamelliserer og bliver lysebrunt. Sænk derefter temperaturen og tilsæt creme fraiche og glukose. Kog op til 105° C og køl derefter ned til ca. 40° C. Blend/pisk smørret i, for at få en helt glat og lækker karamel.
Gryden med karamel dækkes med husholdningsfilm og sættes til side (kan med fordel laves dagen før og stå ude ved stuetemperatur). Den kan blive for hård og svær at arbejde med, hvis den opbevares på køl.
Rul marcipanen ud til en firkant på ca. 8x14 cm og skær ca. 12-14 mindre stykker á 2x4 cm.
Dyp stykkerne i tempereret chokolade (op til kanten). Kom karamelmassen i en sprøjtepose og sprøjt det i et mønster på toppen af marcipanstykkerne.
Konfekten kan pyntes som vist på billedet, ved at drysse en smule flagesalt over karamellen og pynte med kokosflager.