Glimt fra hverdagen

Sommerferie og sommerstrik

Så blev det endelig tid for sommerferie, og så skal der slappes af. Udover bare det at koble af mentalt, komme ned i tempo og ikke mindst det at have masser af tid til at læse og strikke/hækle – er perfekt og ikke mindst tiltrængt.

Det at kunne sidde udenfor i sommervejret med en bog eller et blad og strikketøjet i hænderne er ren nydelse og balsam for sjælen.

Ind imellem er der brug for bare at koble helt af, og her er tiden blandt andet blevet brugt på at gå ture i en kølig og skyggefuld skov, samt på strikning udenfor i formiddagstimerne. Jeg er typen som ikke bare har 1 strikkeprojekt igang, men har gerne en håndfuld forskellige projekter igang samtidig. Det afhænger lidt af om jeg får nye ideer som lige skal afprøves, humør og garntype. Her om sommeren er det rarest at sidde med garn som ikke er for varmt, hvilket bare får hænderne til at svede om pindene – bliver noget mere besværligt for så sidder maskerne mere fast og er sværere at få til at glide over pinden. Så for tiden er det bomuld og uldgarn som ikke er så tykt – pt. flest projekter på pinde 3,5 – 4, hvilket sådant set er mine foretrukne pindestørrelser. Så lige for tiden bliver der strikket i stor stil, og det føles dejligt bare at kunne strikke løs med hvad der lige falder ind.

Så for tiden er der røget en babybluse, en sommertop samt en norsk Marius-genser på pindene – den sidste er god at have med i bilen indtil mønsteret på bærestykket starter.

IMG_0258

IMG_0257

IMG_0260