Om bloggen

Hvem er jeg ??

Strikke-elskende garnonam, vil min mand nok betegne mig som, og det er også ham som skal se på alle mine indkøbte garnnøgler….som der hele tiden kommer flere af på lageret herhjemme. Vild med Italien, ikke mindst maden og kulturen.

Jeg kunne sagtens bruge nogle flere timer i døgnet for at få realiseret de mange ideer til strikkeprojekter, mad mv. som konstant popper op.

Her på bloggen skriver jeg om de ting, der interesserer mig – det kan være mad, bøger, rejser og ikke mindst de mange strikkeprojekter som jeg konstant kaster mig ud i og måske ikke lige får afsluttet her og nu – men det er jo ikke det som tæller, her drejer det sig om kreativiteten og det sjove ved at lave tingene. De færdige håndarbejdsprojekter bliver som oftest til opskrifter på min blog – Garnnøgle.dk, og madopskrifter mv. kommer på bloggen Italiensk Vin & Mad. Det som kommer her på bloggen er udtryk for min egen mening og holdning, indlæg kan indeholder sponsorerede link i form af affiliate-links.

En anden interesse som på det seneste også er begyndt at give sig til udtryk her på bloggen, er min interesse for at blogge og for it. Her vil jeg give mit bud på relevante emner, som jeg gerne vil sætte fokus på.