I haven

Langfredag i påskefarver

Selvom det i dag Langfredag, ikke er helt det lune og dejlige påskevejr som man kunne ønske sig så har det nu alligevel været muligt at være udenfor. Hvilket også bød på fuglekvidder og planter der bare står på spring for at folde sig ud i en farvelade af glade farver.

Ikke mindst kristtjørnen som har store blomsterbuketter i flot gul som lige venter på en dag med fuld sol, så de kan springe ud og allerede nu dufter. Jeg har ikke før set en kristtjørn blomstre med så mange blomsterknopper, så jeg glæder mig til at de springer ud – det bliver så flot.

Der er så mange ting at gøre i haven, men da der stadig meldes om risiko for nattefrost må jeg lige vente lidt endnu, men jeg håber snart på at kunne gå i gang med at klippe de visne blomster af Hortensia’erne og ikke mindst begynde med at beskære rosenhækken ved terrassen – det bliver en større omgang for de trænger til at blive skåret godt ned i år.

Blodribes med sine fantastiske flotte klaser af pink blomster
Blommetræet med hvide blomsterknopper som er ved at eksplodere
Stikkelsbærbusken som kommer fra en lille stikling er fyldt med grønne blade, og forhåbentlig snart en masse stikkelsbær