Middag i det grønne – Knapp
Lidt udenfor Åbenrå i det sønderjyske landskab, efter en køretur af små snoede veje med marker på hver side – ligger restaurant Knapp. Vejret var da også helt perfekt, og der er ingen tvivl om hvorfor stedet er populært til bryllupper og arrangementer. Stedet er en gammel vandmølle som nu er omdannet til restaurant samt værelser til overnatning, samt mulighed for selskaber og især bryllupper.
Menuen stod på appetizer, stegte kammuslinger med rogn, super mør oksemørbrad med kartofler og grønt med tilhørende rødvinssauce og en esdragonsauce til. Det hele blev sluttet af med det søde punktum som her bestod af en dessert med sæsonens jordbær og nye rabarber. Et meget lækkert måltid som var lige tilpas, en fornemmelse af et godt måltid uden at føle sig overmæt.
Eneste lille kritikpunkt denne aften, ville være den lidt 80’er agtigetilbehør til kødet – synes ikke helt at brokkoli, asparges og gulerod hænger sammen som tilbehør smagsmæssigt, og så til en esdragonsauce. Så det varierede tilbehør kunne sagtens undværes eller i det mindste forenkles, det ville nok skabe mere fokus på det møre og saftige kød.
Her finder du Knapp:
Restaurant Knapp
Stennevej 79
6200 Åbenrå