Superpraktisk omeletform
I de seneste uger har vi spist rigtig meget omelet, og her mener jeg RIGTIG meget omelet. Normalt er det ikke noget vi tidligere har lavet så meget af, for når det gælder æg på en pande så får det hurtigt lidt for meget farve og sprødhed.
Årsagen til denne fuldstændige afhængighed af noget så enkelt som en omelet skal findes i den smarte omeletform fra Lekue, en rund gummiform som kan komme i mikroovnen. Med denne form er det nu blevet meget nemmere at lave en omelet, og det er det som vi er faldet for. I løbet af 10 minutter kan vi tilberede en lækker og mættende omelet, uden at skulle bekymre os om det brænder på.
Grøntsagerne snittes, og kommes op i omeletformen sammen med en portion smør. Herefter kom det i mikroovnen i ca. 5 min for at dampe grøntsagerne.
Samtidig piskes æggene sammen revet ost, salt og peber.
Når grøntsagerne er færdige, fordeles æggefyldet i formen. Låget lukkes til og så en tur i mikroovnen i 4 minutter.
Tag formen ud og vend den rundt, så ind i ovnen igen i 1 min, og så er omeleten klar til spisning. Nemt og enkelt.