Nem kage med fersken
Jeg køber ofte ferskner om sommeren, og når ikke altid at få spist dem så derfor er det rart at kunne bruge dem i en kage. Kagen er nem at tilberede, derudover er kagen let og luftig. Smagen af sommer og sol.
Sommerlig ferskenkage
Kagen er nem at tilberede, derudover er kagen let og luftig. Smagen af sommer og sol.
Ingredienser
- 3 friske ferskener
- 125 gr smør
- 1 æg
- 2 dl mælk
- 220 gr hvedemel
- 150 gr sukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vanillesukker
- 70 gr marcipan
Sådan gør du
- Halver ferskener, fjern stenen og skær de halverede ferskener i tynde både.
- Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål sammen med sukker og vanillesukker. Rør til smørret er blødt og hvidt.
- Tilsæt æg, og rør godt. Herefter tilsættes mel, bagepulver, mælk og groftrevet marcipan. Det hele røres godt sammen.
- Fordel dejen i en smurt springform, og fordel ferskenskiverne rundt i dejen.
- Baag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45 – 50 minutter, til den har en gylden overflade.