Mig og min computer

Brug de sociale medier

De sociale medier er kommet for at blive…er der ikke et ordsprog eller noget i den stil som siger det. Ihvertfald så er det ikke helt forkert, for de sociale medier er her og er en stor del af vores hverdag, så det er bare med at bruge dem og deres mange muligheder.

Og muligheder er der masser af, det gælder mere om at finde ud af hvilke sociale medier du vil satse på og hvordan du vil bruge dem. At passe sine sociale medier kræver tid, overraskende meget tid når du først kommer igang.

Men samtidig er det også sjovt når der begynder at komme respons på de ting som du deler, og når dine billeder bliver set af andre interesserede på den anden side af kloden.

Som privat person vil de fleste som udgangspunkt vælge Facebook, det er også det sociale medie som primært retter sig mod privat personer som kan oprette et elektronisk netværk med venner, familie mv. og her dele oplevelser og billeder.
Størstedelen af den danske befolkning har da også en Facebook-profil – om de så bruger den er noget andet.

Et andet godt valg som privat person, er Instagram – et elektronisk fotoalbum som du deler med resten af verden via de hashtags/søgeord som du angiver til billedet. Det kan for eksempel være ord om stedet, landet, by, området osv.

I haven
I køkkenet

Annonce

Her kan du finde mig

Annonce